fbpx

“Εμένα μου αρκεί ότι… ΑΛΛΑΞΕ η ζωή μου!”

“Εμένα μου αρκεί ότι… ΑΛΛΑΞΕ η ζωή μου!”
June 1, 2019 admin

“Εμένα μου αρκεί ότι… ΑΛΛΑΞΕ η ζωή μου!”

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν μια ανάρτηση του StrengthLab εμφανίστηκε στο λογαριασμό μου: “το  12 Week Physique ξεκινάει άμεσα…”.

Ήταν μια περίοδος που με έβρισκε καταπονημένο σωματικά και ψυχολογικά λόγω της δουλειάς και μιας περιόδου 2,5 ετών ακατάπαυστης ενασχόλησης μου με το αντικείμενο ενώ η κακή ψυχολογία, η κακή κλινική εικόνα, τα πολλά κιλά και αίσθηση κούρασης ακόμα και για την πιο απλή καθημερινή μου δραστηριότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά μου.

Άρχισα λοιπόν να διαβάζω την ανάρτηση με την πρώτη μου σκέψη να είναι «άλλη μια διαφήμιση πολλά υποσχόμενη με ωραίες φωτογραφίες επαγγελματικά επεξεργασμένες…». Διαβάζοντας γραμμή – γραμμή όλο το site και ψάχνοντας όλο και περισσότερο άρχισα να προβληματίζομαι μέχρι που πήρα την απόφαση να επικοινωνήσω με τον Αντώνη για περισσότερες πληροφορίες.

Η αμέσως επόμενη σκέψη ήταν «ή τώρα ή ποτέ…» και οι προβληματισμοί και οι σκέψεις συνέχισαν… οι κυριότερες ήταν :

  • Είναι αλήθεια ή θα μου προτείνουν και κάποια φάρμακα μαζί για «βέλτιστα αποτελέσματα»;
  • Μπορώ να τα καταφέρω και εγώ στα 37 μου χρόνια όταν η σχέση μου με τα γυμναστήρια τα τελευταία 2,5 χρόνια ήταν ανύπαρκτη και τα προηγούμενα δεν είχα ποτέ ένα αποτέλεσμα όμοιο με τις φωτογραφίες … ;;;;
  • Πως θα καταφέρω να είμαι στις προπονήσεις καθημερινά και ταυτόχρονα συνεπής στις απαιτήσεις του προγράμματος με τόσο βαρύ εργασιακό πρόγραμμα… ;;;
  • Μήπως τελικά θα χάσω για άλλη μια φορά τα χρήματα μου…;;;;

Άρχισα λοιπόν πρώτα να γυμνάζω το μυαλό και τη σκέψη μου και πολύ γρήγορα δεδομένης της κατάστασής μου, η σκέψη «ή τώρα ή ποτέ..» έγινε «θα το κάνω γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από μια καλή υγεία και μια καλύτερη εικόνα» και αμέσως μετά «θα τα δώσω όλα για όλα …».

Ακολούθησε η πρώτη εβδομάδα γνωριμίας, η πρώτη εβδομάδα του προγράμματος και την ίδια στιγμή που με συνέπεια ξεκίνησα το πρόγραμμα πάραυτα ήμουν ακόμα επιφυλακτικός … μέχρι τη στιγμή που πολύ γρήγορα άρχισα παρά την κούραση της καθημερινότητας να αισθάνομαι καλύτερα, πιο δυνατός, πιο ευδιάθετος. Το πρωινό τρέξιμο σε καθημερινή βάση εκεί που στο αρχικό άκουσμα ήταν βασανιστήριο τελικά μου έδινε απίστευτη ενέργεια, η διατροφή με μαγείρεμα μου φαινόταν αδιανόητη τελικά ήταν παραπάνω από επαρκής και χορταστική και ενώ οι προπονήσεις με τα βάρη και τις κυκλικές ασκήσεις έμοιαζαν βουνό τελικά συνέβαλλαν στην απόλυτη εκτόνωση και αποφόρτιση από την καθημερινότητα.

Από την τέταρτη εβδομάδα δεν με ένοιαζε το αποτέλεσμα των φωτογραφιών, αλλά με τα εκστασίαζε το γεγονός ότι πολύ γρήγορα άρχισε να αλλάζει ο τρόπος ζωής μου και να έχω περισσότερη ενέργεια και δύναμη μέχρι που την έκτη εβδομάδα ο Αντώνης μου έβγαλε μια φωτογραφία και εκεί πραγματικά η αλλαγή στα μισά μόνο του προγράμματος ήταν θεαματική για τα δικά μου δεδομένα. Η φωτογραφία ήρθε με τη παρότρυνση «δεν σταματάς, δεν επαναπαύεσαι… συνεχίζεις…!!!»

Ολοκλήρωσα το πρόγραμμα! Τα συναισθήματα δεν  μπορώ να τα περιγράψω … μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι άξιζε 1000% και αξίζει ο καθένας να δώσει στον εαυτό του αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Το αποτέλεσμα το αφήνω να το κρίνουν οι άλλοι … εμένα μου αρκεί ότι ΑΛΛΑΞΕ η ζωή μου (μπορεί να ακούγεται δραματικό αλλά είναι 100% αληθινό!).

Και φυσικά συνεχίζω !!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Αντώνη και τον Κώστα που εκτός από πραγματικοί επαγγελματίες δίνουν τη ψυχή τους σε αυτό που κάνουν.

Δες περισσότερα αποτελέσματα του προγράμματος 12 week physique εδώ!